papirtaskák címlap

a szalag füles papírtáskákkal és szalagfüles papírtáskáinkon zsinórfülesseinken és a kapcsolat link

SZALAGFÜLES PAPÍRTÁSKA   

Tel: 1 783 2279 - info@papirtaska.org

szalagfüles papírtáskáink

A szalagfüles papírtáskák

A sodrottfül papírból készül, összesodort formában, így sokkal nagyobb teherbírást eredményez a terméknek. A sodrott fül anyaga: egy belső papírmag és az a köré tekercselt külső papírból készült réteg.

 

szalag füles papír

A sodrott füles papírtáska vagy papírszatyor alapanyagai

A termék alap anyaga környezetbarát, mivel újrahasznosított papír, a színe természetes barna illetve fehér. A natúr barna papírzacskók külső felülete van megnyomva az alapszínekkel. Ezekre lehet szitanyomtatással a megrendelő kívánsága szerinti  színeket felvinni. A  sodrottfüles papírtáskák esetén a papír táska könnyú anyagból (80 gramm/m 2) készül, így kitünő minőségű és nagyon jó árú szatyor a végtermék.

A szalagfüles papírtáskák alapanyaga nátron-kraft papírból van, a táskák mérettől függően 70 és 110 gr/m2 súlyú papírból készülnek. A legkisebb méretű papírszalagfüles táskánk (22x29x11 cm) alapanyaga felel meg a 70 gr/m2-ers papírnak, a legnagyobb papírtáska melynek mérete 45x47x17 cm, készül 110 gr/m2-es papírból. a papírszatytok fülkiképzése papírszalag vagy papírsodrottfül melyek a táska belső részéhezn plusz erősítéssel vannak odaragasztva. Ezen típusú papírzacskók teherbírása átlagosan 5-6 kg.

 

a papírtáskáink sodrottfüllel

Felhasználási körök

Divatáru, ékszer és más kereskedelmi egységek, hipermarketek termékeinek csomagolása, vagy promóciós cikkek, vállalati ajándékok csomagolása.

 

Termék rendelés és  kapcsolat felvétel a fenti elérhetőségeken lehetséges


M I N D E N  JOG  FENNTARTVA © 2011  szalag füles papír táska készítés